Om

MENNESKER, DER SÆTTER RETNING

POPULOS ER

ET MODERNE SEARCH- OG KONSULENTHUS

Her kan du få hjælp til at finde de bedste topledere, specialister og bestyrelsesmedlemmer, som kan lykkes og skabe resultater i din virksomhed. Både på kort og lang sigt.

 

Mit speciale er at tiltrække, motivere og fastholde de bedste kandidater til præcis din udfordring.

 

Her får du ikke bare en ny medarbejder - eller et nyt job, hvis du er kandidat. Populos skræddersyr den rigtige løsning til langvarig gavn for begge parter, og finder netop den person, der kan blive en nøgle til jeres fremtidige succes. I et rekrutteringssamarbejde med Populos får du samtidig hjælp til at arbejde langsigtet med motiverende jobdesign, strategisk kompetenceopbygning og employee branding. Så bliver din virksomhed mere attraktiv for de rigtige kandidater.

 

 

 

 

Der er ofte langt mellem

de bedst egnede kandidater til vigtige nøglepositioner,

og de kan være svære at tiltrække.

Derfor skal jobs designes og kommunikeres rigtigt på alle parametre,

så I kommer forrest i køen til de bedste kandidater.

 

Rikke Krogh, ejer af Populos

 

 

 

 

Populos ejes og drives af Rikke Krogh, der har mange års erfaring med executive search, rekruttering og organisationsudvikling. Derudover trækker virksomheden på et stort eksternt netværk af specialister – tilpasset til det specifikke behov.

OM

RIKKE KROGH

Jeg har siden 2001 arbejdet med executive search, rekruttering og strategisk kompetenceudvikling for en række større virksomheder. Blandt andet som global rekrutteringsansvarlig i LEGO og fra konsulentsiden hos Humain og Horton International. Erfaring fra begge sider af rekrutteringsbordet gør, at du, i et samarbejde med Populos, har en kompetent og vidende sparringspartner.

 

Jeg har rekrutteret mere end 200 ledere og 150 specialister, hvor 90% af kandidaterne er stadig i jobbet efter to år.

 

Jeg arbejder både strategisk, taktisk og operationelt med mine kunder og har gennem årene opbygget en stærk track record af succesfulde rekrutteringer. Min grundholdning er, at virksomhed og kandidat er ligeværdige parter i en søge- og udvælgelsesproces.

 

Jeg går altid til den enkelte opgave med ydmyghed og stor omhu, fordi jeg ved, at min rådgivning har afgørende betydning for såvel virksomheden som det menneske, der træder ind i en ny jobsituation.

 

Min mangeårige erfaring har gjort mig stærk at læse kandidaterne. Jeg har succes med at gennemføre tillidsfulde dialoger, og når jeg træffer mine valg, er jeg sikker. Jeg har en veludviklet mavefornemmelse, samtidig med at jeg altid er opdateret på den nyeste viden, metoder og strategiske værktøjer.

 

 

 

 

 

 

 

Find de rette kandidater - kontakt Populos

 

Rikke Krogh

Tlf. 3071 8172

rikkekrogh@populos.dk

Populos – mennesker der sætter retning

 

Populos er græsk og henviser oprindeligt til den overordnede retning, folk vælger, fordi det er den bedste - og derfor også den mest populære - løsning. Kernen hos Populos er arbejdet med mennesker, der sætter retning for dig og din virksomhed.

Hvad motiverer specialister?

 

Specialister er afgørende for mange virksomheder, men de kan være svære at tiltrække.

Populos lavede 2014 en analyse af, hvad der driver og motiverer specialister til at søge et job.

 

Læs analysen her >

Blå bog

 

Uddannelse:

 

  • Master i Arbejdsmarkeds- og Personaleforhold, Aalborg Universitet
  • Cand. Mag., Aarhus Universitet
  • Psykologisk Efteruddannelse, Specular (igangværende)
  • Certificering i diverse personprofilsystemer

 

 

Udpluk fra min erhvervskarriere:

 

  • Global rekrutteringsansvarlig, LEGO
  • HR konsulent, Grundfos
  • Researcher og search konsulent, Humain
  • Reseacher og search konsulent, Horton International
  • HR-partner i offentlig organisaion

 

Specialeafhandling (2014)

 

  • Analyse af hvad der motiverer særligt specialister til at søge et job. (udsprang af en underen over, hvorfor store globale virksomheder ikke formår at tiltrække tilstrækkelig med specialistkompetencer.

POPULOS

Rikke Krogh

Åbogade 15

INCUBA

8200 Aarhus N