Referencer

MENNESKER, DER SÆTTER RETNING

REFERENCER

Rikke Krogh har hjulpet en række af landets førende virksomheder til succesfulde rekrutteringer. Læs her, hvad et udvalg af kunderne siger om oplevelsen.

 

 

 

 

 

Rekruttering:

 

 

 

 

Claus Jensen

CEO, Chairmann & Board Member Trademark Textiles A/S, Intersport Denmark, Executive Capital

 

”Det, der præger et samarbejde med Rikke, er åbenhed, dynamik, seriøsitet og kvalitet."

 

Jeg har arbejdet sammen med Rikke Krogh på en række leder- og direktør rekrutteringer.

 

I vort samarbejde har jeg oplevet løsninger præget af analyse, kvalitet, præcision og en god evne til at finde lige den type medarbejder, der matcher det konkrete job og organisation. Processerne har været præget af en høj grad af information, struktur og systematik, og der bliver altid leveret. I processen er der fremkommet meget egnede kandidater.

 

Kvaliteten fortsætter også i arbejdet efter ansættelsen, hvor der bliver fulgt op på kandidatens trivsel og performance. I den del af processen har jeg som kunde oplevet Rikke som en meget dygtig mediator og sparringspartner.

 

Jeg kan varmt anbefale Rikke Krogh som leverandør til rekruttering.

 

 

 

 

Martha Holme

HR Director Migatronic

 

 

Vi har samarbejdet om en række rekrutteringer af både ledere og andre nøglemedarbejdere.

 

Rikke er omhyggelig i hele processen og sætter sig grundigt ind i både virksomhed, stilling, medarbejdere og kandidater. Hun er virkelig god til mennesker og tager sig tid til at forstå problemstillinger, både menneskelige og faglige. Samtidig er hun 100% professionel og struktureret gennem hele rekrutteringsforløbet, så planer og deadlines overholdes, og der præsenteres velegnede kandidater.

 

Samarbejdet er præget af Rikkes dybe og dedikerede engagement, og jeg kan kun anbefale Rikke som rekrutterings-konsulent.

 

 

 

 

Anders Hjarnø

CEO Migatronic

 

 

Migatronic har brugt Rikke Krogh til en række leder og speciallist rekrutteringer. Det er min oplevelse at Rikke har stor fokus på kvalitet. De kandidater vi har fået præsenteret har været rigtig gode inden for områder hvor der ikke er mange at finde. Rikke er grundig i sit arbejde med både virksomheden og kandidaterne. Der bliver investeret meget tid i at lære både virksomheden og jobbet at kende. Det er også mit indtryk at Rikke kender kandidaterne rigtig godt inden de bliver præsenteret for virksomheden. Den grundighed, struktur og resulterende kvalitet synes jeg er unik. Jeg anbefaler gerne Rikke Krogh til et trygt rekrutteringsforløb af høj kvalitet.

 

 

 

 

 

 

 

Kandidat:

 

 

 

 

Michael Birn

CEO at Inbogulve Amba Group

 

”Rikke Krogh har et særligt talent til i interview processen at komme ind bag facaden"

 

Hun har en helt unik spørgeteknik – som er åben, rummelig og nysgerrig. Hos hende handler det ikke alene om at finde konkrete kompetencer og et match men mere om at finde og se hele personen og komme hele vejen rundt om. Interviewsituationen er meget behagelig, fordi du som kandidat er i centrum samtidig med, at man som kandidat aldrig er i tvivl om, at der foregår et stykke seriøst arbejde. Rikke er skarp og bliver ved med at spørge, indtil hun forstår. Som kandidat oplever man en rekrutteringsproces præget af ordentlighed, en høj grad af etik med respekt for den enkelte. Jeg oplevede et meget professionelt forløb, hvor jeg som kandidat blev klædt godt på til at møde virksomheden.

 

 

 

 

 

 

 

Hanne Østergaard

Senior Project Manager at EG A/S

 

Som kandidat i en proces med Rikke Krogh oplevede jeg en utrolig høj faglighed, hvor jeg har følt mig tryg og velinformeret hele vejen igennem forløbet. Informationsniveauet omkring kunden var højt, ligesom Rikke spurgte meget ind til mig som kandidat – både fagligt og personligt. Rekrutteringsprocessen var præget af en høj grad af professionalisme og forventningsafstemning, så jeg som kandidat får det job, som jeg er stillet i udsigt, og som passer til mig i forhold til kompetencer, krav og motivation. Det gav mig stor tryghed og sikkerhed igennem hele forløbet. Under processen oplevede jeg, at Rikke guidede mig, ligesom hun fulgte op, informerede og stillede sig til rådighed for spørgsmål. Jeg oplevede, at Rikke både er kandidatens og virksomhedens repræsentant. For mig har det betydet, at der skabes en tillid og en relation, der rækker ud over den konkrete proces, og det er et af de bedste rekrutteringsforløb jeg har deltaget i.

 

Find de rette kandidater - kontakt Populos i dag

 

Rikke Krogh

Tlf. 3071 8172

rikkekrogh@populos.dk

POPULOS

Rikke Krogh

Åbogade 15

INCUBA

8200 Aarhus N