Kandidater

MENNESKER, DER SÆTTER RETNING

Vil du have et job, der også motiverer dig om 10 år?

Kontakt Populos

 

Rikke Krogh

Tlf. 3071 8172

rikkekrogh@populos.dk

Er du på udkig efter et nyt job på direktions- eller specialistniveau? Så er Populos måske også på udkig efter dig.

 

 

Populos arbejder ikke med en kandidatbank. I stedet searcher jeg efter præcise profiler til de specifikke stillinger gennem mit netværk, som jeg hele tiden videreudvikler. Populos er altid parat til dialog med seriøse kandidater, som har motivation, kompetencer og ambitioner om at sætte retning på karrieren.

 

 

 

Det kan du som kandidat forvente, hvis du bliver kontaktet af Populos

 

 

Populos betragter dig, som kandidat, og virksomheden som ligeværdige parter i rekrutteringsprocessen. Kandidaten skal passe til virksomhedens behov – og omvendt.

Derfor kan du altid forvente en åben og ærlig dialog omkring, hvad virksomheden kan tilbyde, og hvordan du passer ind i den.

 

Bliver du kontaktet af Populos i forbindelse med en rekrutteringsproces, spørger jeg grundigt ind til, hvilke krav og forventninger du har, til et potentielt job. Jeg spørger også grundigt ind til, hvad der har været afgørende for de karrierevalg, du hidtil har truffet. Kun hvis jeg har kendskab til, hvad der motiverer dig i din karrieremæssige udvikling, kan jeg kortlægge, ikke blot om du passer ind i virksomheden lige nu, men også om jobbet og virksomheden vil kunne motivere dig i en langvarig ansættelse.

Din trivsel og din performance i det nye job er mit succeskriterium

 

Skulle det ende med, at du ikke får jobbet, tager jeg gerne en opfølgningssamtale, hvor jeg giver feedback på eksempelvis CV og præstation under interview. Du bliver naturligvis også en del af Populos’ netværk og vil kunne komme i spil i forbindelse med fremtidige rekrutteringsprocesser.

 

KANDIDAT

POPULOS

Rikke Krogh

Åbogade 15

INCUBA

8200 Aarhus N