Referencer

REKRUTTERING

Vi fik den helt rigtige medarbejder

En rekrutteringsproces med Rikke er et partnerskab om at finde ikke kun én egnet kandidat, men den bedste kandidat til jobbet.
Rikke er grundig og kvalitetssikrer hele tiden sin search med kalibrering og kvalificerede spørgsmål undervejs.
Som virksomhed kan man glæde sig til et kvalificeret felt af kandidater og en struktureret og effektiv præsentationsrunde.
At kandidaterne samtidig giver god feedback på deres oplevelse af processen, fuldender oplevelsen af at samarbejde med en professionel rekrutteringspartner.

Tine Westergaard Clausen, HR Director,
Lantmännen Unibake Danmark Frost A/S

Vi finder dem – vi motiverer dem – vi vurderer dem
Yderst professionel proces
Yderst professionel proces

Kandidat

Yderst professionel proces

Jeg var ikke jobsøgende, da Rikke ringede til mig. Jeg var glad for mit job og søgte ikke aktivt efter et nyt. Rikke inviterede mig til en uforpligtende dialog omkring det nye job. Diskretionen og grundigheden i processen gjorde mig tryg og gav mig tid til at blive motiveret for den nye virksomhed og det nye job. Særligt grundigheden i interviewdelen, hvor jeg havde en oplevelse af, at Rikke så, hvem jeg er, er værd at fremhæve. Efter ansættelsen var der endvidere en god og struktureret opfølgning.

Niels Holm Norge, Group Sales Director
KE Fibertec A/S

NYT JOB / NY RETNING / OUTPLACEMENT

Topprofessionel rådgivning

Rikke har været en virkelig god sparringspartner for mig i forbindelse med jobskifte. I fasen, hvor jeg skulle finde retning efter en afskedigelse, og senere i forbindelse med jobsøgning, hjalp hun med at spore mig ind på det, der virkelig betyder noget for mig, og der, hvor jeg har mine stærkeste sider. Hun samlede mig op, hvis jeg var ved at tabe modet. Hun kan ”læse indenad” og forstår, hvad virksomhederne efterspørger, så jeg bedre kunne matche egne styrker og ønsker med virksomhedens forventninger. Hun gav mig ærlige, håndgribelige råd.
Hun er topprofessionel med hjertet på rette sted.

Martha Holme, HR-chef,
Tican Fresh Meat A/S

18-Martha
19_Mand_04

NYT JOB / NY RETNING / OUTPLACEMENT

Succesraten på samtaler steg betragteligt

I forlængelse af en opsigelse var jeg igennem et outplacement-forløb hos Rikke fra Populos. Jeg havde været ansat i samme virksomhed i mere end 10 år, så jeg var på bar bund i forhold til CV og ansøgninger. Vi startede derfor helt fra bunden med tidslinjer, skole, jobs etc. for at finde ud af, hvilke kvalifikationer jeg besad, og dermed hvilke stillinger og hvilken retning der kunne være interessant for mig.
Udbyttet var et professionelt CV og skarpe ansøgninger, hvilket betød, at succesraten på samtaler i forhold til antal ansøgninger var meget høj, og der gik kun 3 måneder, inden jeg havde fået nyt job.
Jeg var meget skeptisk inden forløbet, men jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Rikke, og anbefaler forløbet til familie og venner.

Søren Ole Nørtved Jørgensen,
Skadechef, ETU Forsikring A/S