OM POPULOS

Mennesker der sætter retning

Populos
– når rekruttering er strategisk

Vi hjælper jer med at finde de bedste topledere, specialister og bestyrelsesmedlemmer, som kan lykkes og skabe resultater i jeres virksomhed. Både på kort og lang sigt.

Populos’ speciale er at tiltrække, motivere og fastholde de bedste kandidater til præcis jeres udfordring.

Hos os får I ikke bare en ny medarbejder – eller et nyt job, hvis du er kandidat. Populos skræddersyr den rigtige løsning til langvarig gavn for begge parter,
og finder netop den person, der kan blive en nøgle til jeres fremtidige succes.

Populos arbejder både strategisk, taktisk og operationelt, og har gennem årene opbygget en stærk referenceramme baseret på succesfulde rekrutteringer. Hos Populos er grundholdningen, at virksomhed og kandidat er ligeværdige parter i en søge- og udvælgelsesproces.

”Der er ofte langt mellem de bedst egnede kandidater til vigtige nøglepositioner, og de kan være svære at tiltrække. Derfor skal jobs designes og kommunikeres rigtigt på alle parametre, så I kommer forrest i køen til de bedste kandidater.”

22-Rikke_02

Om Rikke Krogh, stifter og ejer af Populos

Rikke Krogh har siden 2001 arbejdet med executive search, rekruttering og strategisk kompetenceudvikling for en række større virksomheder. Erfaringen fra begge sider af rekrutteringsbordet gør, at I i et samarbejde med Populos har en kompetent og vidende sparringspartner.

Med en uddannelsesmæssig baggrund som Cand. Mag. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og en Master i Arbejdsmarkeds- og Personaleforhold fra Aalborg Universitet har Rikke Krogh en tung, faglig ballast og en holistisk og analytisk tilgang til rekruttering og virksomhedsstrategi, både i den offentlige og den private sektor.

Rikke Krogh holder sig kontinuerligt opdateret på den nyeste viden og teori inden for rekruttering, HR og virksomhedsstrategi og er under løbende videreuddannelse.

Rikke Krogh har rekrutteret mere end 300 ledere og 200 specialister, hvor 90 % af kandidaterne stadig er i jobbet efter to år.

Blå bog

Uddannelse

  • Master i Arbejdsmarkeds- og  Personaleforhold, Aalborg Universitet
  • Cand. Mag., Aarhus Universitet
  •  Psykologisk Efteruddannelse,  Specular (igangværende)
  • Certificering i diverse personprofilsystemer

Udpluk fra erhvervskarriere

  • Global rekrutteringsansvarlig, LEGO
  • HR-konsulent, Grundfos
  • Researcher og search-konsulent,  Humain
  • Reseacher og search-konsulent,  Horton International
  • HR-partner i offentlig organisationr

Specialeafhandling (2014)

  • Analyse af hvad der motiverer særligt  specialister til at søge et job (udsprang af en undren over, hvorfor store globale virksomheder ikke formår at tiltrække tilstrækkelig med specialistkompetencer). 

”Min mangeårige erfaring har gjort mig stærk til at læse kandidater. Jeg har succes med at gennemføre tillidsfulde dialoger, og når jeg træffer mine valg, er jeg sikker.”

Populos
– mennesker der sætter retning

Populos er græsk og henviser oprindeligt til den overordnede retning, folk vælger, fordi det er den bedste løsning og derfor også mest populære. Kernen hos Populos er arbejdet med de mennesker, der sætter retning for jer og jeres virksomhed.

Bliv attraktiv og synlig for de rigtige kandidater

Vi går til den enkelte opgave med ydmyghed og stor omhu, fordi vi ved, at vores rådgivning har afgørende betydning for såvel virksomheden som det menneske, der træder ind i en ny jobsituation.

I et rekrutteringssamarbejde med Populos får I samtidig hjælp til at arbejde langsigtet med strategisk kompetenceopbygning, motiverende jobdesign og Employer Branding, så jeres virksomhed bliver mere attraktiv for de rigtige kandidater.

Du kan læse mere om Populos-konceptet under Rekruttering.